JimbobslimbobWeb Logo

User:   Pw:  
 Remember me   

The Old Republic Forum

Away for a bit


Back Back to Forum   |  Bottom Jump to Bottom

Page 1 of 1 (Jump to page: 1)

First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

User 
Cecil
21 posts
Nobody
24 Feb 2012 at 22:26
Over 11 years ago


#1

So, the other night when I was on and said I was up for doing stuff then randomly vanished, that was my computer refusing to play TOR. Thought I'd managed to get it sorted, but I was on for about 10 mins tonight when everything died again. To cut a long troubleshooting story short, my graphics card has fried. I'll be back to play with you guys as soon as I can afford a new one, but for now I'm on the dreaded onboard graphics, which won't even fire up the game.

Don't do any OPs without me :P

Jimbobslimbob Avatar 
Jimbobslimbob
4648 posts
Chosen One
25 Feb 2012 at 19:37
Over 11 years ago


#2

Sorry to hear that mate i hope you get it sorted and we'll see you soon. I wont be on much myself for a while either due to certain issues.

User 
Cecil
21 posts
Nobody
29 Feb 2012 at 17:22
Over 11 years ago


#3

A while ago, I did a market research thingy about mobile internet. 2 people came to my house and chatted about the subject for just under an hour. As luck would have it, I checked my e-mail the morning after my card went kablooie, and there was £70 in Amazon vouchers for my time. New hardware is arriving shortly.

Jimbobslimbob Avatar 
Jimbobslimbob
4648 posts
Chosen One
2 Mar 2012 at 19:34
Over 11 years ago


#4

That's some good news! What card did ya end up getting?

On another note, apologies for myself not being on much lately, been a lot to deal with. I hope my officers have been taking care of things :-). Hope to see y'all soon.

Back Back to Forum


First Page | Previous Page | Next Page | Last Page

Page 1 of 1 (Jump to page: 1)




By James (Jimbobslimbob) Compton